SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 46 guests and no members online

Moppen baby en kinderen 01 - 10

 

Concert

BabyEen echtpaar gaat naar een concert, en omdat ze geen oppas voor hun baby hebben besluiten ze het maar mee te nemen. Bij de ingang zegt een medewerker van de concertzaal: "Uw kind mag mee, maar als het gaat huilen moet u de zaal verlaten." Tijdens het concert komt de man er achter dat 'ie er weinig aan vindt, dus fluistert hij tegen zijn vrouw: "Schat, knijp jij onze kleine lieverd eens flink hard in zijn billen."

 

Twee baby's

Er liggen 2 baby's in het zieken huis,
zeg de ene baby tegen de andere baby,
”Ik ben een jongen” “Ja”?,vraagt die andere
baby"! “JA!” zeg die ander weer
dus die andere baby zegt weer "bewijs het
maar dan" “oke” zegt die baby
"ja als de zuster weg is laat ik het zien"
"oke" dus de zuster loopt de kamer uit,
en die baby trekt het dekentje weg & zegt.......
”Kijk! Blauwe Sokjes!”

 

Opscheppen

2 vrouwen zitten op te scheppen over hun kind zeg die moeder “ja mijn zoontje van 3 jaar kan zijn naam al spellen”. “Ja joh?” zegt die moeder. “Nou en mijn zoontje van 3 kan zijn naam al achterste voren schrijven”. “Hoe heet hij dan?” vraagt die moeder. Nou “HIJ HEET BOB!!”

 

Stoer

Wat is het toppunt van stoerdoenerei?
Een baby met een leren luier!!!

 

Opblijven

WekkerEr waren eens 2 baby's, de ene zegt tegen de ander ik ben om 12 uur 's nachts geboren
Zegt de ander: Zo jij mag laat opblijven!!

 

Toekomst

Twee moeders over de toekomst van hun kinderen: 'Ik sta erop dat mijn dochter haar academische studie voltooit. Dan heeft ze later altijd iets om aan te denken tijdens de afwas'.

 

Kraamvisite

Diana gaat met haar vriendin op kraamvisite ze waarschuwt haar vriendin (die dom blondje is) om niets over de oren van de baby te zeggen want die heeft hij namelijk niet dus zou pijnlijk worden. Ze komen aan op kraamvisite en op gegeven moment gaan ze naar boven toe om naar de baby te kijken. Diana zegt wat een leuke baby ze het vind. En de domme vriendin zegt tegen de kraamvrouw wat een schatje hij heeft zeker wel goeie ogen he? waarop de kraamvrouw vraagt 'waarom vraag je dat'? Dom blondje zegt: 'ja een bril zal hij nooit kunnen dragen!'

 

Ik wil!

Marietje zeurt de hele tijd bij haar ouders dat ze een baby wil. Ze worden er helemaal stapeldol van. Op een dag zegt vader tegen haar: "Hier heb ik wat zaad. Dat leg ik zo op de tafel voor het raam. Als de ooievaar dat ziet, komt hij ons een kindje brengen." Dus de vader legt dat zaad op het tafeltje voor het raam.. De volgende dag komt de buurman bij hun aan huis: "Zeg moet je horen, we hebben een baby!" Antwoordt Marietje: "Als je maar wel weet dat het niet jou zaad was, maar dat van m'n vader!"

 

Lopen

Twee ouders zitten op te scheppen over de intelligentie van hun zoontjes. Zegt de ene: "Mijn zoon kon met 8 maanden al lopen." Zegt de ander: "Oh ja? De mijne is zo intelligent dat 'ie zich na 2 jaar nog laat dragen!"

 

Studeren

ArbeiderTwee dames treffen elkaar bij de bakker. De ene vraagt: "Hoe is het nou met je zoon tegenwoordig?" De andere antwoordt: "Prima, hij zit momenteel op de universiteit van Groningen." De eerste dame is verbaasd: "Goh, dat had ik nooit van hem gedacht. Wat studeert 'ie daar eigenlijk?" Antwoordt de andere: "Niks, hij repareert het dak."

 

 

Zoeken

advertentie