SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 109 guests and no members online

Moppen dieren 51 - 60

 

Poesje

PoesjeDit poesje, is poesje, een poesje, goede poesje, manier poesje, om poesje, een poesje, idioot poesje, twintig poesje, seconden poesje, bezig poesje, te poesje, houden poesje.
Lees deze zin nu zonder poesje te zeggen!

 

 

Boeh!

Een koe staat achter de struiken te eten. Opeens komt er een Belg aan. De koe zegt : 'Boeh!!!!' Toen zei de Belg : 'Ik had je allang gezien hoor.'

 

Aanraken op eigen risico

Een man gaat naar de dierentuin. Hij gaat als eerste naar de apen, aan het begin staat een bord met erop: AANRAKEN OP EIGEN RISICO!. De man denkt dat het niet zo eng is dus hij gaat niet bang naar binnen. Als hij even later een reuze aap ziet wordt ie toch een beetje bang, maar stapt flink door. Hij gaat toch een kijkje nemen. De aap kijkt hem chagrijnig aan, oeps denkt de man hij is boos.
De man raakt hem voorzichtig aan en ................. de aap wordt woest, de man rent gauw weg en de aap komt hem achterna. De man is verschrikkelijk bang maar rent gewoon door. Wat ben je toch ook een OEN, er stond toch op dat bord AANRAKEN OP EIGEN RISICO! Waarom moet je dat dan ook doen? De aap komt al dichter bij dus, denkt hij ik moet hier wegwezen! Hij neemt de bus stopt bij een vliegveld en neemt een vliegtuig en stopt weer bij de Atlantische Oceaan, hij neemt een duik en zwemt naar Hawaï, maar de aap blijft hem achterna komen. Even later stopt ie op het eiland en denkt: dit was het dan Jaap, je gaat eraan eigen schuld dikke bult. De aap komt dichterbij en zegt: Tikkie jij bent hem!

 

Haai

Er zwemmen twee haaien in de zee zegt de ene haai tegen de andere haai:
haai haai

 

Een visser

VisserEen visser aan de waterkant zit maar heel de tijd raar met zijn mond te bewegen. Twee jongetjes staan op de brug. "Zie je dat?" zegt het ene jongetje, "hoe gek die visser heel de tijd met zijn mond beweegt?" "Ja," zegt het andere jongetje: "Laten we eens gaan vragen waarom hij dat doet." Ze lopen naar de visser, en het ene jongetje vraagt: "Waarom zit u toch steeds zo raar met uw mond te bewegen?" Zegt de visser met volle mond: "Gisteren zijn m'n wormen gejat, maar vandaag zal ze dat niet lukken!"

 

Naar bed

Wie ligt er eerder in bed de haas of de krokodil?
De haas, die hoeft maar 2 tanden te poetsen.

 

Wegen

Komt een man bij een boer en zegt dat ie een varken van 20 kilo wil hebben. De boer pakt een varken, steekt zijn staart in zijn mond, tilt hem op deze manier op en zegt: "Deze is 21 kilo, mag dat ook?" De man kijkt verbaasd en vraagt hoe de boer dat zo zeker weet. "Ja", zegt de boer, "dat weet ik gewoon." De man vertrouwt het niet helemaal en wil graag een second opinion. De boer vraagt aan de zoon of ie zijn moeder even wil gaan halen met de weegschaal. Een minuut later komt de zoon weer buiten zonder zijn moeder en de weegschaal, vraagt de boer: "Waar is ma met de weegschaal?" Waarop de zoon zegt: "Ze komt zo, ze is even de melkboer aan het wegen!"

 

Winkelen

Een haan en een kip staan voor een winkel. Ze bekijken de eierdopjes in de etalage. "Hier gaan we even naar binnen", zegt de kip, "ze verkopen hier mooie wiegjes."

 

Kip met 3 poten

Een man fietst over een landweggetje en ziet opeens een kip met drie poten voorbij rennen. Hij stapt af en probeert de kip te pakken, maar steeds als 'ie in de buurt komt zet de kip het op een rennen. De man volgt hem en komt bij een boerderij uit, waar hij de boer ziet staan. Hij vraagt hem: "Is die kip van u?" "Dat klopt", antwoordt de boer. De man zegt: "Weet u dat het dier drie poten heeft?" "Ja, dat klopt," antwoordt de boer weer, "en dat komt zo: ik woon hier met mijn vrouw en zoon, en steeds als we kip aten hadden we ruzie over wie nu de pootjes mocht opeten. Na lang onderzoek is het ons gelukt een kip met drie poten te fokken." De man vraagt: "En, zijn ze lekker, en is het nou over met die ruzies?" De boer antwoordt: "Dat weet ik niet, want het is ons nog steeds niet gelukt het beest te vangen."

 

Meten

PaardenEen boer kon zijn twee paarden niet uit elkaar houden, dus hij bedacht een manier om toch te zien wie wie was. Hij nam een meetlat en nam de maten op, en wat bleek: de witte was drie centimeter langer dan de zwarte!

 

 

 

Zoeken

advertentie