SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 36 guests and no members online

Moppen eten en drinken 11 - 20

 

Half volle melk

Pak melkJantje wil jij voor mij bij de winkel half volle melk halen? Ja mam.
Komt Jantje bij de winkel, Ik zie geen half volle melk? Jantje vraagt het aan een een vakkenvuller. "zegt de vakkenvuller ja sorry we hebben alleen nog maar volle melk. O, zegt Jantje geen probleem dan giet ik er wel de helft wel uit.

 

 

meisjestomaat

2 tomaten wandelden door de straten. Plots zien ze een mooie meisjestomaat. Zegt die ene tomaat tegen de andere: Je moet niet rood woorden hoor!

 

Klacht

Er was een man die diende een klacht in in het restaurant
de man zei: "Mijn melk is te waterig", zegt de ober: "Misschien heeft de koe te lang in de regen gestaan".

 

Slakken

Waarom eten Fransen slakken? Omdat ze niet van een snelle hap houden.

 

Twee eieren in de pan

Er liggen twee eieren in een pan met kokend water zegt het ene ei tegen het andere het wordt mij hier te warm ik ga er uit. Waarop het andere ei zegt dat zou ik maar niet doen want dan slaan ze je de kop in.

 

Appelpitten

AppelEen vrouw eet appelpitten in het park. Een man vraagt haar waarom ze dat doet. Zegt de vrouw: "Daar word je slim van." De man is nieuwsgierig en zegt: "Geef mij er maar 5." "Dat kost 5 euro per stuk", laat de vrouw weten. De man eet ze op en zegt een paar minuten later: "Maar voor 5 euro had ik eigenlijk kilo's appels kunnen kopen en had ik de pitten er gratis bij gekregen." Zegt de vrouw: "Ziet u wel, het begint al te werken."

 

Beroep

De ene banaan vraagt aan de andere: "Heeft jouw broer eigenlijk nog een nuttig beroep gevonden?" Zegt de andere: "Ja, hij is rechter!"

 

Koemest

Een man kwam thuis met twee grote emmers koemest voor de tuin, die hij had gehaald bij een boer uit de buurt. 'Waar is dat voor,' vroeg zijn zoontje van zes. 'Voor de aardbeien,' zei de man. Het zoontje staarde hem aan en zei toen: 'Ik heb ze liever met slagroom, mag dat ook?'

 

Gevonden biefstuk

Ober: "En mevrouw, hoe vond u de biefstuk?" Mevrouw: "Eigenlijk per toeval, toen ik de aardappelen opzij schoof!"

 

Datum

EierendoosMoeder zegt tegen Jantje: "Als ik straks een paar dagen bij opa en oma ben, moet je elke dag de eieren uit het kippenhok halen. En denk erom, je moet op elk ei schrijven wanneer het gelegd is." Als moeder een paar dagen later thuiskomt, ziet ze een mandje met eieren. Op elk ei is keurig geschreven: "Vandaag"!

 

 

Zoeken

advertentie