SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 54 guests and no members online

Moppen eten drinken 31 - 40

 

Sla

Krop slaEen dame klaagt tegen haar dienstmeisje: "Er zat een vieze worm in mijn sla, heb je hem niet gewassen voordat je het eten opdiende?" Meisje: "Maar mevrouw, ik wist niet dat de wormen ook gewassen moesten worden!"

 

 

Gehoorapparaat

Een man zit in een restaurant en bestelt een kop soep. Als de ober de soep op tafel zet, zegt de man: "Pardon, er drijft volgens mij een gehoorapparaatje in mijn soepkom." Waarop de ober antwoordt: "Wat zegt u?"

 

Spa...

Hoe kun je zien dat een stotteraar spaghetti heeft besteld?
...dan staan er 10 glazen 'Spa' voor hem.

 

IJsje

IJsjeBas en Pieter zitten samen op een bankje te genieten van een ijsje. Bah, zegt Bas opeens. "Er zit een vlieg op mijn ijs." "Oh", antwoordt Pieter. "Zeker een liefhebber van de wintersport!"

 

 

Whisky

Restaurant-gast tegen ober
"Mijn biefstuk stinkt naar whisky!"
De ober doet twee stappen terug en vraagt:
"Nu nog steeds?"

 

Een hond

Een vrouw gaat met haar vier kinderen in een Chinees restaurant eten. De kinderen kunnen hun portie niet op. Daarom vraagt de vrouw of de kelner de resten in een zakje wil doen voor de hond. Waarop het jongste kind juicht: 'Oh mama, dan krijgen we dus toch een hond!'

 

Verliefd

Bart en Bea zitten in een restaurant. Dolverliefd kijken ze elkaar aan en fluisteren lieve woordjes. De ober staat al zeker tien minuten naast hun tafel te wachten om de bestelling op te nemen. Plots zegt Bart: 'Bea, liefje, ik zou je wel kunnen opeten!' 'Goed, zegt de ober snel, 'en wat wilt u erbij drinken?'

 

Vlieg in de soep

Roept een man in een restaurant: 'Ober, wat doet die vlieg in m'n soep?' Zegt de ober: 'Rugzwemmen meneer.'

 

Twee tomaten

Er lopen twee tomaten over straat. Opeens zegt de ene: "Pas op, er komt een auto aan!" Maar het is al te laat. "Kom dan maar mee, ketchup..."

 

Vergrootglas

Man op een bank krant aan het lezenEen man zit op een bank in het park met in zijn ene hand een krant en in zijn andere een flesje bier. Hij heeft zijn bril vergeten en houdt de krant vlakbij zijn ogen om te kunnen lezen. Komt er een kwajongen langs, die zegt: "moet u soms een vergrootglas?" waarop de man verstrooid antwoordt:" nee, ik drink mijn bier altijd uit de fles."

 

 

Zoeken

advertentie