Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 51 guests and no members online

Moppen geld 01 - 10

 

Goed leven

Geld"Ik heb toch maar een goed leven!", vertelt Marie haar buurvrouw. "Ik heb een mooie auto, een prachtig huis, vier schatten van kinderen, veel geld en een man die zich de laatste tijd niet erg goed voelt maar wel een levensverzekering van 5 miljoen Euro heeft...".

 

 

Invoering Euro

Waarom is een zwerver heel blij met de invoering van de Euro? - "De Euro is van ons allemaal!"

 

Vissen

Zit een man met hamer en nijptang langs de waterkant. Als een ander hem vraagt wat hij daar doet, zegt hij: "Ik vis." "Hoe bedoel je, je vist, zo kun je toch niets vangen?" De visser antwoordt: "Voor een tientje vertel ik je hoe ik dat doe". De ander wordt toch wel nieuwsgierig en betaalt een tientje. "Nou, ik wacht tot er een vis komt, grijp hem tussen de tang en sla hem dan met de hamer op zijn kop", legt de visser uit. "Maar zo vang je toch nooit wat?" "Oh jawel, een tientje of vijf op een middag".

 

Getrouwd

"Lieve dochter van me, weet je zeker dat je voor de rest van je leven met die oude miljonair getrouwd wilt blijven?" "Dat heb ik nooit gezegd, mama. Ik beloofde de rest van zijn leven bij hem te blijven..."

 

Bank beroven

VideocameraAls twee overvallers het geld van een bank willen stelen, vraagt de directeur: "Heren, wilt u even lachen? U wordt namelijk gefilmd!"

 

 

Geld bewaren

Man: "Ik weet echt niet meer waar ik mijn geld moet laten." Vrouw: "Zo, heb je dan eindelijk loonsverhoging gekregen?" Man: "Nee, ik heb gaten in mijn broekzakken..."

 

Handen omhoog

Er komt een man bij de bank die roept: "Handen omhoog!" Hij zoekt onhandig in zijn zakken en zegt vervolgens: "Totdat ik mijn revolver heb gevonden..."

 

1000 euro

Jantje ontbijt met zijn vader, en vraagt hem: "Papa, is duizend Euro eigenlijk veel geld?" Vader vertelt hem: "Nou jongen, dat ligt er aan of je moeder het uitgeeft, of dat ik het moet verdienen."

 

Bankoverval

Twee dieven plegen een bankoverval. Ze nemen al het geld dat er daar te vinden is mee. De ene dief zegt: "Gaan we dan nu ons geld tellen?" Waarop zijn luie collega antwoordt: "Nee, we zien morgen wel in de krant hoeveel het was"

 

Euro

1 euroEen man en vrouw hadden twee kinderen. Ze heetten Mark en Frank. Op een dag kregen ze nog een kindje. Ze gingen naar het gemeentehuis om het kindje aan te geven. De ambtenaar vroeg: "Wat wordt de naam van uw zoon?" "Euro", zei de vrouw. "Euro?", vroeg de ambtenaar. "Ja," zei haar man, "we hebben al een Mark en een Frank, en nu hebben we dus de nieuwe Euro!"

 

Zoeken

advertentie