SpeelZolder

Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish
Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 42 guests and no members online

Moppen politie 11 - 20

 

Aangehouden

PolitietekenEen man en vrouw in een auto worden aangehouden door de politie. Agent: "U reed minstens 70 kilometer per uur en dat in de bebouwde kom." Man: "Nee meneer, ik ging maar 60 kilometer per uur." Vrouw: "Oh Harry, je reed wel 80 kilometer per uur." Agent: "Ik geef u ook een bekeuring vanwege uw achterlicht dat het niet doet." Man: "Achterlicht dat het niet doet? Ik wist niet dat mijn achterlicht kapot was!" Vrouw: "Oh Harry, je rijdt al weken met een kapot achterlicht en dat weet je." Agent: "Ik geef u ook een bekeuring omdat u geen gordel draagt." Man: "Oh, ik heb mijn gordel net afgedaan toen u hierheen kwam lopen." Vrouw: "Oh Harry, je draagt nooit een gordel." De man draait zich om naar zijn vrouw en schreeuwt: "Hou toch eens je grote mond!" De agent richt zich nu tot de vrouw en vraagt: "Mevrouw, praat uw man altijd op deze manier tegen u?" Vrouw: "Nee agent, alleen als hij dronken is."

 

Kortste weg

Er stond een politieman op een druk kruispunt. Toen kwam er een man aanlopen die vroeg: "Wat is de kortste weg naar het ziekenhuis?" Daarop antwoordde de politieman: "Gewoon blijven staan, meneer".

 

Door rood

Een meisje rijdt op haar fiets door rood licht. Een agent die net in de buurt is roept haar en fluit, maar ze fietst gewoon door. Wel kijkt ze nog achterom en roept: "Ik heb al een vriendje, hoor!"

 

Opgepakt

De politie heeft een driejarig meisje opgepakt... Ze was gevallen!

 

Inbreker

InbrekerHier volgt een politiebericht: "De politie wil uw aandacht vragen voor de schele inbreker. Als u de man voor uw raam ziet staan, waarschuw dan meteen de buren!"

 

 

Tulp

Een Belg werd aangehouden door de politie, want er groeide een tulp uit z'n bibs! Hij had het verkeerde bolletje geslikt...

 

Dronken

Midden in de nacht gaat de telefoon op het politiebureau. Agent Jansens neemt op, en hoort een stem aan de andere kant vragen: "Hallo, hik... bent u... hik... met uw collega's... hik... binnen?" De agent antwoordt: "Jazeker, mijnheer, we zitten hier allemaal verbaasd te luisteren." De stem zegt: "Hik... mooi zo... hik... blijf daar dan maar... hik... anders ben ik... hik... mijn rijbewijs straks kwijt..."

 

Boete

Een man rijdt keihard door rood, en helaas voor hem ziet een agent dat. Die houdt hem aan, en zegt: "Als u zo hard door rood rijdt, moet ik u echt een boete geven. Mag ik uw naam, alstublieft?" De man zegt: "Stanislawski Comprelididasiree". Waarop de agent mompelt: "Ehm, juist ja, rij dan maar door, maar laat ik het niet meer zien!"

 

Rijbewijs

Een jongen van 16 rijdt rond in de auto van zijn vader, als hij opeens aangehouden wordt door een politie-agent. Die vraagt hem: "Mag ik jouw rijbewijs even zien?" "Wat een domme vraag!", antwoordt de jongen, "U weet toch wel dat je pas op je 18e een rijbewijs kunt halen?"

 

100.000ste bestuurder

Agent met autoEr rijdt een man over een brug. Opeens wordt hij aangehouden door de politie. Die feliciteert hem: "U bent de 100.000ste bestuurder die over deze brug rijdt en u wint maar liefst 1.000 euro. Wat gaat u daar mee doen?" Zegt de man: "Ik ga mijn rijbewijs denk ik maar eens halen." Zegt de vrouw naast hem: "Let maar niet op mijn man, zo doet hij altijd als hij dronken is." Waarop oma, die op de achterbank zit, mompelt: "Zie je wel dat je met zo'n gestolen auto niet ver komt." En opeens komt er geklop uit de achterbak, en iemand fluistert: "Zijn we de grens al over?"

 

Zoeken

advertentie