Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 33 guests and no members online

Moppen school 11 - 20

 

Idioot

BureauEen leraar loopt een klas binnen die vol zit met leerlingen. Op het bureau ziet hij een envelop liggen. Hij maakt de envelop open en haalt er het blad papier uit waarop enkel het woord "IDIOOT!" staat geschreven. Omzichtig kijkt hij de klas rond maar kan niets vreemds ontdekken. Hij zucht even en
zegt: "Ik heb vaak brieven gehad van leerlingen die waren vergeten hun naam eronder te zetten. Maar dit is de eerste leerling die een brief stuurt met zijn naam eronder... en vergeet om de brief te schrijven!"

 

Een toets

Jantje komt in de klas. De juf zegt we gaan een toets doen.
De juf zegt het gaat over Nederland.
Jantje zegt juf mag ik naar de wc
De juf zegt nee
Dan vraagt jantje weer mag ik naar de wc
Nee jantje
De juf vraagt waar ligt de zee
Jantje antwoord onder mijn stoel juf.

 

Stinken

Tim zit in de klas toen kwam de meester hij zei; Tim je stinkt een uur in de wind. Dat kan niet meester ik zit hier pas halfuur!!!

 

Wat is verder?

De jufrouw vraagt aan jantje wat ligt verder de maan of China? Jantje zegt:de maan jufrouw want de maan kun je zien en China niet.

 

Leren schrijven

A+Erik zegt mama ik heb vandaag leren schrijven. Mama zegt wat heb je leren schrijven?
Erik zegt, ik weet het niet want wij gaan morgen leren lezen.

 

 

Niet bestonden

Onderwijzer: noem eens twee dingen die in 1900 niet bestonden.Elsje: Freddy en ik.

 

Moppen vertellen

Bij Jantje op school mogen ze op een middag moppen vertellen. Jantje vertelt: Het is bruin en er hangt een druppel aan. Foei, zegt de meester, ga maar op de gang. Jantje staat op de gang en er komt een juffrouw langs. Zegt de juffrouw: waarom sta je op de gang? Jantje zegt: ik vertelde een mop, het is bruin en er hangt een druppel aan. Foei, zegt de juf, ga naar de directeur. Ook bij de directeur vertelt Jantje de mop. De directeur stuurt hem naar huis. Thuis vertelt hij de mop aan zijn moeder en hij wordt naar boven gestuurd. Op de trap komt hij zijn broertje Bart tegen. Bart vraagt: waarom ben je naar huis gestuurd? Jantje zegt: Ik vertelde een mop. Wat dan, vraagt Bart? Het is bruin en er hangt een druppel aan. Wat dan, vraagt Bart weer? Een nat theezakje!!!

 

ON

Meester: Alles met 'ON' ervoor, is slecht. Jantje, weet jij nog zo'n woord? Jantje: Onderwijzer, meneer!!!

 

Pret

Margo komt van school en huilt van het lachen. Haar vader: 'Vanwaar die pret?' Margo :'Ik moet vijfhonderd keer 'IK BEN EEN EZEL' schrijven.' Vader :'Wat is daar zo grappig aan?' Margo :'Jij moet het ondertekenen!'

 

Ziek

Zieke computerDe meester van Jantje is ziek.
Jantje gaat op ziekenbezoek en komt al huilend buiten. Vrienden: Is het zo erg met de meester? Jantje: Nee, maar hij komt volgende week terug!!

 

 

Zoeken

advertentie