Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 65 guests and no members online

User Rating:  / 1
PoorBest 

Beauty weetjes - Tips voor sproeten

 
 

Tip 1: Kies een foundation en concealer die bij jouw huid passen. Mensen met sproeten hebben vaak de neiging om ze met foundation weg te werken. Dat moet je dus juist niet doen! Bijna iedereen vindt sproeten ontzettend mooi. En in ieder geval een stuk mooier dan een plamuur laag op je gezicht.

Tip 2: Als je dan toch per se je sproeten weg wilt werken gebruik dan een vloeibare concealer die alles wegwerkt. 

Tip 3: Kies voor zachte kleuren blusher die goed bij je huidskleur passen. Gebruik nooit roze, zeker niet als je rood haar hebt.

Tip 4: smeer de huid dagelijks in met een zonnebrandmiddel met een factor tegen UV-stralen. Zoek naar producten waar ingrediënten inzitten zoals: zinkoxide of titaandioxide, want deze bestanddelen blokkeren de UVA- en UVB-stralen.

Tip 5: zure melk op je sproeten smeren kan ook helpen om sproeten lichter te maken

Tip 6: De beste manier om mensen af te leiden van je minpunten (voor sommige mensen zijn hun sproeten hun mispunten) is om ergens anders de focus op te leggen. Maak je ogen bijvoorbeeld extra donker op, of geef je lippen een opvallende kleur.

Tip 7: Kies met lippenstift voor perzik, beige, bruin en rood. Ga niet voor roze, lichte kleuren en oranje. Deze kleuren complementeren je huid absoluut niet.

Tip 8: Maak je wenkbrauwen netjes door ze goed bij te houden met een pincet. Kleur ze vervolgens bij met een potlood in dezelfde kleur als je haar.

Tip 9: Test alle producten eerst uit voor je ze koopt. Dit kan bijvoorbeeld op je hand.

 

Bronnen: Ehow.com, Elle.com

 
   

Zoeken

advertentie