Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 72 guests and no members online

User Rating:  / 1
PoorBest 

Beauty weetjes - Tips voor een droge huid

 
 

Tip 1: Als je huid niet genoeg eigen vetten heeft voelt hij droog aan. Om een droge huid goed te verzorgen is het dus zaak te zorgen dat je huid genoeg vochtigheid en vettige bestanddelen krijgt. 
Dat wil niet zeggen dat je alleen maar moet zorgen dat je huid meer vet en vocht krijgt in de vorm van crèmes maar je moet uw huid ook stimuleren zelf meer vetten te maken en vochtigheid op te slaan.

Tip 2: Op de eerste plaats wil dat zeggen dat u uw huid op de juiste manier en met de juiste producten moet reinigen. Wat u ook daarvoor wil gebruiken koop en gebruik een product voor de droge en vochtarme huid. Deze producten reinigen de huid wel maar gelukkig zonder de huid te belasten.

Tip 3: Voeg aan het water waarmee u uw huid wast een klein scheutje azijn toe. (Let er op dat dit niet in je ogen komt). Azijn is zuur en kan zo de droge huid stimuleren.

Tip 4: Was je gezicht (en eventueel ook uw lichaamshuid)  met kamille thee.

Tip 5: Doe dan komkommerschijfjes op je huid!

Tip 6: Smeer na een zachte bodyscrub wat olie op je lichaam. Nu zijn alle droogteschilfertjes verdwenen.

Tip 7: Smeer op een avond voor het slapen gaan je huid in met vaseline. 

Tip 8: Als je na het reinigen gewend bent de poriën na te reinigen met een lotion moet je voorzichtig zijn. Want een lotion waarin alcohol zit (ook als is het maar een klein percentage) is de scherp voor je droge huid. Ook hiervoor geldt neemt je een lotion die geschikt is voor de droge en vochtarme huid en gebruik die alleen maar af en toe om de huid op te frissen. Bijv. maar eens in de paar weken!

Tip 9: Wil je je huid in hele goede conditie houden gebruik dan minstens 2 maal per week een masker voor de droge,gevoelige, vochtarme huid. Daardoor wordt de vochtigheidsgraad en vetgehalte van je huid prima aangevuld. In de zomer is eenmaal per week een masker goed genoeg.

Tip 10: Als je een droge huid hebt kunt je beter afblijven van de zgn. compacte make-up. Want dit soort make-up gaat het liefste zitten op de droogste plaatsen van je huid. Dat ziet er niet mooi uit want dan krijgt je vlekken. je kunt in dit geval beter een normale foundation en hierover heen een gewoon poeder opbrengen.

 
   

Zoeken

advertentie