Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 69 guests and no members online

User Rating:  / 1
PoorBest 

Beauty weetjes  - Diversen schoonheidstips

 
Littekens
Gooi de schil van een appel niet weg, maar wrijf de vochtige kant over je littekens. Het zorgt ervoor dat de littekens sneller vervagen. 

Gladde huid
Snijd een kiwi(natuurlijke vit.C) doormidden (haal eerst een randje van de schil eraf)ga met een helft van de kiwi over een gereinigde gezichtshuid. Doe dit een maal in de week en je huid voelt dagen strak en glad aan. 

Egaal bruin
Als je regelmatig scrubt, wordt je huid mooier en egaler bruin. De scrub verwijdert doffe dode huidschilfertjes, waarna een zachte en glanzende huid tevoorschijn komt. 

Droge handen
Schenk in je handpalm wat (olijf)olie en voeg daar een flinke schep suiker of zout aan toe. En dan lekker door je handen wrijven/scrubben. Daarna je handen wassen. En ze voelen heerlijk zacht aan. 

Hergebruik deorollers
Maak van een lege deodorantroller een handige dispenser voor bodylotion. Zo ben je zuinig in gebruik en de lotion is makkelijk op te brengen. 

Strak & stralend
Ga voor de spiegel staan en zeg overdreven articulerend het ABC op. Door de gezichtsspieren op deze manier los te maken, voorkom je rimpeltjes. Sterkere gezichtsspieren zorgen voor een stevigere en strakkere huid en een betere doorbloeding voor een stralend uiterlijk. 

Sinaasappelhuid
Hoe maak je van een sinaasappelhuid een perzikhuid? Veel fietsen, hardlopen en zwemmen en nooit billen-, buik- en benenoefeningen overslaan op de sportschool. Dat is de beste manier om van een sinaasappelhuid af te komen. Naast natuurlijk gezond leven, veel water drinken en regelmatig een massage met een speciale anticellulitecrème.

Droge lippen
Als je droge lippen hebt moet je ze 's morgens en 's avonds poetsen met tandpasta daar worden ze ook mooi rood en vol van.

Bij droge lippen helpt vaseline heel erg goed het is namelijk erg vet.... ook voor de rest van je gezicht kan je het gebruiken.

Je hebt echt pijnlijke, droge lippen en je hebt niets bij de hand? Smeer dan wat boter op je lippen.

Weldadige oliën
Ruwe plekjes op hielen en ellebogen verdwijnen wanneer je er met de binnenkant van een avocadoschil over wrijft. De oliën en vitaminen uit de avocado maken de huid zacht en soepel, en helpen uitdroging voorkomen. 

Vochtwallen
Wallen, veroorzaakt door opgehoopt vocht, klop je zachtjes een beetje weg. Trommel met je vingertoppen onder je ogen van binnen naar buiten, dus met de lymfestroom mee. Vocht wordt hierdoor sneller afgevoerd. Koude kompressen van vochtige watten, koude zakjes kamillethee, een koud gelmasker of schijfjes komkommer helpen ook.

Anti-puisten
Heb je last van puistjes? Ga dan elke avond voor je gaat slapen met een stukje rauwe aardappel over de puistjes heen. Je zult zien dat ze na een paar dagen verdwenen zijn!

Kloofjes
Neem eens een badje met zeezout als je last hebt van kleine, open kloofjes op je handen. De kloofjes trekken dicht en zijn meteen ontsmet.

Lipgloss langer laten zitten
Doe eerst wat vaseline op je lippen en daarna een lopgloss! het blijft langer zitten, en is fijner voor gevoel!

Anti-vetmasker
Heb je een vette huid? Maak dan eens dit masker. Meng wat rum, citroensap en een geklutst ei. Breng dit met een kwastje aan op de huid en laat het een poosje intrekken. Afnemen met een watje en je huid afspoelen.

Wratten
Heb je last van wratten? Geen probleem! Wrijf ze eerst in met olijfolie. Laat het ongeveer 10 minuten zitten. Was de olie er daarna met lauw water vanaf. Doe dit één keer per dag en na ongeveer twee weken zijn de wratjes weg.

Make-up verwijderen
Doe een beetje vloeibare zeep met amandelolie op een washandje, beetje water erbij en je make-up gaat er in een wip af! het is ook goed voor je huid!

Mascara verwijderen
Mascara en andere oogmake-up zijn eenvoudig en op een huidvriendelijke manier te verwijderen met baby-olie. Altijd van de buitenste naar de binnenste ooghoek wrijven.

Mascara droog geworden?
Is je mascara een beetje aan het opdrogen, doe er eenvoudig wat crème bij, alle crèmes zijn hier bij te gebruiken en je hoeft voorlopig geen nieuwe mascara te kopen! 

Kammen en borstels schoonmaken
Kammen worden moeiteloos schoon door ze gewoon mee te laten draaien in de vaatwasmachine. 

Zet de kammen en de borstels een dag in een sopje van zeep en bleekwater (chloor). Bleekwater heeft een ontsmettende werking en dat komt de hygiëne ten goede.

 
   

Zoeken

advertentie