Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 67 guests and no members online

User Rating:  / 1
PoorBest 

Beauty weetjes - Nagels lakken

 
Nagels lakken... Het klinkt zo makkelijk, maar hoe vaak ga je niet de fout in? Hier een aantal tips om je nagels perfect van een mooie kleur te voorzien.
  • Verwijder de oude lakresten grondig met een zachte nagellakremover. Overtollige nagelriemen week je een beetje los met een nagelriemverwijderaar. Daarna kun je die met een bokkepoot probleemloos verwijderen. Schuif daarna de nagelriem voorzichtig terug.

  • Laat de handen vijf minuten weken in een nagelbadje en knip de nagels daarna met een nagelknipper af op de juiste lengte. Vijl vervolgens eerst de top van je nagels bij en breng ze daarna in model door de zijkanten bij te werken. De ideale nagelvorm volgt de lijn van je nagelriemen.

  • Een goed transparant onderlaagje zorgt dat nagellak langer blijft zitten. Heb je last van donkere verkleuringen op je nagels? Je krijgt ze weg met een mengsel van citroensap en olijfolie.

  • Lak nagels altijd twee keer en laat elk laagje minimaal twee minuten drogen. Dat verhoogt  de houdbaarheid. Lak eerst een lijntje in het midden van je nagel, zet dan langs elke kant  een fijn streepje. Blijf ongeveer 1 mm van de kant en ga niet tot aan de rand. Rol het flesje  met nagellak tussen de vingers in plaats van het te schudden voor te openen. Luchtbelletjes kunnen het lakken anders moeilijker maken.

Tip: brede nagels lijken optisch smaller als je links en rechts van de nagelvouw een smalle rand ongelakt laat.

Tip: nagels blijven langer mooi als je ze elke dag een nieuwe 'topcoat' aanbrengt.

 

 
   

Zoeken

advertentie