Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 72 guests and no members online

User Rating:  / 2
PoorBest 

 

Wintermoppen 1

 

skier in de sneeuw

Waarom kunnen domme blondjes niet skiën?
Er ligt geen sneeuw tussen de keuken en de slaapkamer

 

 

--------------------

 

 

Het is winter en 2 oenen zijn in de sneeuw een sneeuwpop aan 't maken. De ene oen gaat even naar binnen en laat de deur open staan. Roept de andere oen: Hé doe de deur eens dicht het tocht hier buiten!

 

 

--------------------

 

 

Hoe komt een konijn uit de sneeuw? ....................Wit!

 

 

--------------------

 

 

Afgelopen winter was het zó koud dat ik mijn advocaat over straat zag lopen met zijn handen in zijn éigen zakken!

 

 

--------------------

 

varken

Een man wint een varken op een boerenbingo. Hij komt thuis en vertelt: Mien, dat gaan wij eens laten slachten, de hele winter goed vlees in de vriezer". Mien is wat zakelijker: als we nu eens eerst dat beestje laten dekken, biggen opkweken, die verkopen en dan slachten. Verdienen we er ook nog wat op. Maar hoe doet men dat? Mien belt een boer, die vertelt dat ze maar langs moeten komen en bij de " beer" zetten. Nu ruikt zo'n beestje nogal, dus ze lenen een kruiwagen, varken erin en naar de boer. Nieuwsgierig naar het vervolg vragen ze hoe je nu kunt zien dat het goed gelukt is. " vroeg opstaan", zegt de boer," en kijken of ze ligt of staat. Ligt ze, dan is het goed, staat ze, dan moet ge nog eens terugkomen." De volgende dag kijkt Mien om 8 uur uit her raam; varken staat. Dus maar weer in de kruiwagen gehesen, naar de boer, beer erop enz. Vraagt de boer: " Hoe laat keek u eigenlijk?" " 8 uur". " Wij boeren staat vroeg op en 8 uur is al bekant middag. Kijk eens om 5 uur". De volgende dag om 5 uur kijken ze uit her raam. En wat zien ze? ...............................Het varken zat al in de kruiwagen.

 

 

--------------------

 

 

Twee vrienden tegen elkaar
"Ik ga een geit kopen!"
"Een geit kopen? Waar moet je dat beest dan laten, je woont in een flat!"
"Nou, in de zomer dan zet ik dat beest op het balkon."
"En in de winter dan?"
"Dan laat ik hem gewoon binnen."
"En die stank dan?"
"Oh, daar moet die geit maar aan wennen!"

 

 

--------------------

 

 

Een mannetje heeft in de kroeg een stevig stuk in zijn kraag zitten drinken. Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend: het asfalt glimt van het water. 'Verdomme,' zegt de man, 'nou moet ik nog een rivier overzwemmen ook.' Hij neemt een aanloop en maakt een duik. Hij komt keihard op het asfalt terecht. 'Krijg de hik,' roept hij: 'Het heeft nog gevroren ook!'

 

 

--------------------

 

 

Een Nederlander gaat naar Duitsland op wintersportvakantie. Nadat hij in het hotel zijn bagage heeft afgegeven gaat hij skiën. Hij valt een paar keer flink, maar er is toch niets met hem aan de hand. Aan het eind van de middag komt hij terug in het hotel. Hij verteld tegen de eigenaar van het hotel dat hij een paar keer gevallen is en er toch niets met hem aan de hand is. De hoteleigenaar zegt daarop: 'Du hast schwein gehabt.' 'Schwein gehabt', wat betekend dat nu weer. Hij vraagt het aan een andere Nederlander en die zegt dat het geluk hebben betekend. 's Avonds is er een feest avond in het hotel. De hotel eigenaar komt naar hem toe en vraagt of hij al met zijn mooie dochter gedanst heeft. De Nederlander zegt daarop: 'Nein das Schwein hab ich noch nicht gehabt'.

 

 

--------------------

 

ijsbeer

Twee ijsberen lopen door de woestijn. 'Tjonge, het moet hier wel ontzettend glad zijn.' 'Hoe zo?' 'Nou, moet je zien hoeveel zand ze hebben gestrooid.'

 

 

--------------------

 

 

Wat komt er in de maand december wel voor wat in andere maanden niet voorkomt?

Antwoord de letter D

 

 

--------------------

 

Zoeken

advertentie