Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 77 guests and no members online

Muis en olifant

Er waren eens een muis en een olifant die op vakantie wilde naar Amerika. Net toe ze aan de grens van Amerika kwamen, Olifanthield de politie hun aan en vroeg naar hun paspoort. De muis haalde zijn paspoort uit zijn tas en liet hem zien aan de agent, maar de olifant die had geen paspoort dus haalde een gewoon wit papiertje tevoorschijn.
Toen de agent zag dat dat geen echt paspoort was werd de agent boos en stuurde de muis en de olifant weer terug naar huis. Toen ze weer thuis kwamen kreeg de muis een idee kom olifant zei de muis we gaan de C1000 daar moeten we een groot stuk stokbrood kopen en dat deden ze. De muis en de olifant kochten een groot stuk stokbrood en bonden dat om de olifant, snel stopten ze nog pasta en nog van die dingen er in en vertrokken weer op weg naar Amerika.
Weer op de grens aangekomen kwamen ze de zelfde politie agent tegen als laatst, toen de agent de muis en de olifant zag stuurde hij ze meteen weer terug maar gelukkig begon muis er doorheen te schreeuwen en riep mag ik geen eten mee op vakantie meenemen? Dat mag je zeker zei de agent, nou zei muis ik ga olifant opeten en zo kwamen ze toch nog in Amerika terecht. 

Ingezonden door: Mandy

NB: Speelzolder.com plaatst de verhalen exact zoals ze bij speelzolder zijn binnengekomen.

 

Zoeken

advertentie