Raadsels en moppen

Raadsels en moppen

Momenteel zijn wij bezig Speelzolder up-to-date te maken en gaan we Speelzolder in een geheel nieuw jasje steken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de thema’s en gebruikelijke onderwerpen wel blijven bestaan, maar dat wij deze gaan aanpassen. Zo willen wij meer gaan doen met spelletjes, games, tekenen, kleuren, stempelen, Zentangles maken en nog veel meer.

Raadsels en moppen zullen ook als voorheen weer van de partij zijn naast de filmpjes, spelletjes, kleurplaten, knutsels, verhalen, gedichten, moppen, weetjes en fabels die op Speelzolder al bestonden. Ook dit jaar kun je volop terecht op Speelzolder voor al je raadsels en moppen.

Wat zijn raadsels?

Een raadsel is een moeilijk oplosbaar probleem, dat wordt omschreven en soms in de vorm van een verhaal wordt opgeschreven. De oplossing (het antwoord) moet gevonden worden door gebruik te maken van de elementen uit het verhaal en het gezonde verstand. De charme van het raadsel is het (onverwachte) antwoord. Het stellen van raadsels is een geliefde vrijetijdsbesteding. Veel raadsels waren dan ook in versvorm (het raadselrijm). Sommige moppen zijn in de vorm van een raadsel.

Raadsel: Wikipedia

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]