Sinterklaas thema

Knutselen

Surprise

Sinterklaas

Momenteel zijn wij bezig Speelzolder up-to-date te maken en gaan we Speelzolder in een geheel nieuw jasje steken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de thema’s wel blijven bestaan, maar dat wij deze gaan aanpassen. Zo willen wij meer gaan doen met spelletjes, games, tekenen, kleuren, stempelen, Zentangles maken en nog veel meer.

Het Sinterklaas thema zal ook als voorheen informatie geven over de Sint Nicolaas. Filmpjes, spelletjes, kleurplaten, knutsels, verhalen, gedichten, moppen, weetjes en fabels. Ook dit jaar kun je volop terecht op Speelzolder voor al je Sint items en bezigheden.

Sint Nicolaas

Sinterklaas (ook Sint-Nicolaas, Sint of de Goedheiligman) is de hoofdpersoon van het gelijknamige jaarlijkse volksfeest dat op 5 december in Nederland (en in enkele voormalige Nederlandse koloniën), en op 6 december in België wordt gevierd. Sinterklaas is gebaseerd op de bisschop Nicolaas van Myra, die in de derde eeuw na Christus in Klein-Azië leefde. Het personage van Sinterklaas is een statige oude man met witte baard en haren, rode mijter en mantel. Hij rijdt op een schimmel, en heeft een of meer helpers, Piet(en).

Sinterklaas: Wikipedia

sinterklaas-thema-speelzolder

advertentie