Een unieke set stickers, washi tape en notities of notitiekaartjes voor je bullet journal of agenda.

Maak elk project creatiever, leuker en mooier met deze gratis afdrukbare notitiekaartjes en stickers in het herfst thema. voor kinderen, tieners en volwassenen.

Bullet journal, washi tape en sticker collectie

Deze set bestaat uit vier (4) notitiekaartjes met specifieke herfst elementen, zoals een pompoen, een egel, een paddenstoel en niet te vergeten een herfstbestendige paraplu.

Je kunt zes (6) agenda stickers afdrukken. Ook deze stickers zijn voorzien van typische herfst afbeeldingen en kleuren, zoals; herfstbladeren, paddenstoelen, eikels en regenlaarzen.

Met de drie (3) verschillende washi tape motieven in herfstkleuren en twee (2) notitiestickers ben je echt uniek.

Wat kan je allemaal doen met de herfst stickers?

Versier je familie planner, gezinsplanner, agenda met de leukste thema stickers. Verrijk je bullet journal of dagboek met de unieke washi-tape motieven of gebruik de stickers gewoon om mooie eigen wenskaarten te maken.

Plak de notitiekaartjes en/of stickers op cadeaupapier of gebruik ze in de klas om een schrift mee te versieren met de kinderen. De stickers zijn op vele manieren te gebruiken en misschien heb je zelf nog wel ideeën op welke manier dat kan.

Hoe kom ik aan die mooie set stickers?

PDF-Downloadbestand

Deze complete set is gratis te downloaden aan de onderzijde van deze tekst. Eenmaal gedownload kan de set notitiekaartjes en stickers op een A4 vel worden geprint. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld zelfklevend papier (stickervellen). Je kunt natuurlijk ook normaal A4 papier gebruiken en lijm op de achterkant van de stickers aanbrengen.

SVG-Snijbestand

Heb je een snijmachine/plotter zoals de Silhouette Cameo, Cricut of een andere machine dan kan je ook nog het svg-snijbestand downloaden. Helemaal kant en klaar om direct te kunnen printen en snijden.

Downloads: