Paashaas-aankleedpop

Nu we binnen moeten blijven met de Pasen en je na 4 weken misschien een beetje gaat vervelen is het misschien wel leuk om een Paashaas in te kleuren die je ook nog eens verschillende kleertjes kunt geven in verschillende kleuren.

kleurplaat paashaasaankleedpop

Het beste kun je de Paashaas printen op iets dikker papier. Hier heb ik 160 grams printpapier gebruikt. Heb je dat niet in huis dan kun je het ook uitprinten op gewoon printerpapier en het opplakken op knutselkarton of karton van bijvoorbeeld een leeg pak rijst.

kleurplaat_paashaas

Kleur de kleertjes van de Paashaas in met potlood, stiften, wasco of als je stevig papier hebt kun je het ook nog verven. Wat je zelf leuk vind en de kleurcombinatie kan je lekker zelf bedenken. Hoe gekker hoe leuker!

paashaas_aankleedpop

Als je alles ingekleurd hebt dan kun je gaan knippen. Bij het knippen laat je de strookjes zitten. Daarmee vouw je de kleding om je Paashaas.

Ik ben heel benieuwd hoe jouw Paashaas eruit ziet? Plaats een foto op Instagram met #Paashaasaankleedpop of plaats het op de facebookpagina van SpeelZolder onder het bericht Paashaasaankleedpop.

Download hieronder de aankleedpaashaas: