Kleuren, knutselen, spelletjes alles voor kinderen en ouders
Dutch English French German Italian Portuguese Spanish Swedish Turkish

SpeelZolder

advertentie

Socialmedia

Hyves Facebook Twitter SpeelZolder op - Hyves - Facebook en Twitter

Wie is er op de site?

We have 58 guests and no members online

User Rating:  / 3
PoorBest 

 

Lente moppen 1 - 10

 

koe

Tekenleraar: "Waarom heb je nog niks getekend? " Leerling: "Dat heb ik wel, dit is een grazende koe." Tekenleraar: "Waar is het gras dan?" Leerling: "Dat heeft de koe opgegeten." Tekenleraar: "Maar ik zie helemaal geen koe!" Leerling: "Denkt u soms dat een koe in de wei blijft staan, als er helemaal geen gras meer is?"

 

 

--------------------

 

 

Wat gebeurde er met het domme blondjes ijshockey team in de lente? Ze verdronken.

 

 

--------------------

 

 

Op een stralende voorjaarsdag ontmoeten twee waarzegsters elkaar. "Wat een weertje, hè?" zegt de een. "Nou", zegt de ander, "het doet me denken aan de lente van 2050!"

 

 

--------------------

 

 

Daniel staat voor een stoplicht. 'Het wordt lente..' zucht hij. 'Hoezo?' vraagt de jongen naast hem. 'Knopjes!' zegt Daniel terwijl hij naar het knopje van het stoplicht wijst.

 

 

--------------------

 

schoenen

Op straat loopt een man vrolijk te fluiten. Een voorbijganger spreekt hem aan: "Meneer, weet u wel dat u twee verschillende schoenen aan heeft?!" Antwoordt de vrolijke man: "Ja, leuk hè? En thuis heb ik nog zo'n paar staan!"

 

 

--------------------

 

 

Een dame op de markt vraagt aan de koopman:" Zijn deze sinaasappels zoet?"
"Jazeker, mevrouw, ik heb ze de hele dag nog niet gehoord!"

 

 

--------------------

 

 

"Welke groente huilt na de winter?
Een lente-ui."

 

 

--------------------

 

 

De buurvrouw van mijn tante in New York had een prachtige zwarte kat, William, die overdag altijd buiten was en 's avonds binnenkwam. Op een koele oktober-avond verdween hij. De buurvrouw zocht overal, vergeefs. In de lente was William opeens terug. Hij zag er gezond en verzorgd uit. Zijn vrouwtje dacht dat hij een tijdje weg was geweest om zijn wilde haren kwijt te geraken. Alles was weer helemaal zoals vroeger, tot dat najaar, toen William opnieuw verdween. Het voorjaar daarop was hij weer terug. De buurvrouw van mijn tante begreep er niets van en deed overal in de buurt navraag. Tenslotte belde ze aan bij een ouder echtpaar. "Een zwarte kat?" vroeg de vrouw. " Ja hoor. Mijn man en ik vonden het zo erg dat hij 's avonds in de kou buiten zat , dat we een reismand hebben gekocht en hem nu elke winter meenemen naar Florida.

 

 

--------------------

 

Pauw

Hanneke zit met haar moeder in de trein en ziet buiten voor het eerst een pauw. "Kijk mama, daar staat een kip in bloei!"

 

 

--------------------

 

 

Twee onderbroeken zitten in de wasmachine. Zegt de ene tegen de ander: "Zullen we op vakantie gaan?" Zegt die ander: "Nee, dat hoeft niet. Want ik ben al bruin genoeg!"

 

 

--------------------

 

 

Op een stralende voorjaarsdag ontmoeten twee waarzegsters elkaar. "Wat een weertje, hè?" zegt de een. "Nou", zegt de ander, "het doet me denken aan de lente van 2012!"

Zoeken

advertentie